Hvordan Bliver Man Ux Designer? - Sådan Gør Du!

23. February 2021

Hvis du drømmer om at blive ux designer men ikke helt ved hvordan du skal blive det. 

Så læs med her, hvor du får råd til hvordan du bliver ux designer. 

Hvordan bliver man ux designer? - Hvis du gerne vil være ux designer skal du typisk tage en uddannelse inden for it, hvor der også er fokus på design, som eksempelvis en multimedie designer.

Hvis du gerne vil lavet noget med ux design så er det oftest i forhold til noget it relateret, så som på hjemmesider, apps og programmer til computeren. 

Som ux designer kan du være selvstændig freelancer eller arbejde for et firma der specialiserer sig i netop udvikling af hjemmesider og i få tilfælde kan du være ansat i en virksomhed der har en app eller hjemmeside som ofte bliver lavet om, men det er sjældent. 

Hvis du vælger uddannelsen multimedie designer, så er det en del af undervisningen at lære om UX design. 

Der er nok mange der har ux design som en del af deres job, men hvor det ikke udelukkende er det de laver, så du kan kombinere det med andre færdigheder. 

Typisk er webdesignere også ux designere, da de designer hjemmesider, som er særligt lavet til at passe godt til brugernes måde at navigere hjemmesider på.

Tak for støtten. Tak til avXperten for deres økonomiske bidrag til denne tekst. Der kan du, udover mange andre ting, shoppe affugtere.

Billede Credits: Pixabay
Hvordan bliver man illustrator?

Hvordan bliver man illustrator?

Hvordan bliver man designer?

Hvordan bliver man designer?

Hvordan bliver man grafiks designer?

Hvordan bliver man grafiks designer?

hvad laver en ux designer - Få svaret her!

hvad laver en ux designer - Få svaret her!