Hvordan Bliver Man God Til Indesign? - Gode Tips!

18. February 2021

Hvordan bliver man god til indesign? - Den bedste måde at blive god i indesign er ved at give sig tid og øve, ingen er gode i indesign lige med det samme og det kræver øvelse at blive mester indenfor alle færdigheder. 

Hvis du gerne vil lære programmet at kende ordentligt er det en god ide at følge adobes egen guide til indesign som du kan få inden i programmet. 

Du kan dog også hente hjælp i videoer og youtube er et rigtig godt sted for dette, hvor mange laver små guides til hvordan du bruger indesign eller laver bestemte ting eller bruger værktøjerne i programmet. 

Du skal dog være opmærksom på at videoerne kan være gamle og du skal derfor se hvornår videoen er udgivet så det passer nogenlunde med den udgave af InDesign som du bruger, ellers kan der være kommet nye funktioner til eller nye layouts, så det bliver svært for dig at følge med i videoen eller du går glip af nye funktioner i programmet. 

Der findes også hjemmesider hvor man for et månedligt beløb kan se videoer hvor undervisere lærer dig programmet, desuden kan du også være heldig at finde et online kursus i indesign, men forbered dig på at det koster penge. 

Artiklen er udarbejdet med økonomisk støtte fra avXperten. Så kig eventuelt på iPad Mini covers hos avXperten. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese avXperten

Billede Credits: Pixabay
Hvad er InDesign?

Hvad er InDesign?

Hvad koster Photoshop til PC?

Hvad koster Photoshop til PC?

Hvad er Photoshop?

Hvad er Photoshop?