Hvad Er InDesign?

19. April 2021

InDesign er en layout- og sidedesignsoftware til din computer, hvor du kan lave materiale til trykte og digitale medier.

Det er et sted, hvor du kan skabe nærmest alt, i hvert fald når det kommer til billeder. Det er en verden af skriftstyper, funktioner, former, lag på lag mulighed, så du kan skabe lige præcis det materiale, du skal bruge til din næste promotion. 

Platformen er nem og hurtig, hvis du skal dele indhold, da du nemt kan sende det hele som PDF. Ud over sin store popularitet indenfor billedredigering, kan programmet også bruges til bøger, digitale magasiner, plakater, PDF'er og eBooks. Og det er kun en brøkdel af, hvad programmet kan.

Det fede ved programmet er, at du kan bruge den her lag på lag-metode, hvor du kan skræddersy et billede, som lige præcis kan passe til det billede, du har inde i hovedet. Du kan også skære små detaljer ud, som kan bruges på dine billeder. Du kan også redigere billederne, så de kommer til at stå 100 % skarpt.

Programmet har eksistreret siden 1999.

InDesign har en gratis prøveperiode, hvor du kan få lov til at udforske og se, om det er noget for dig. Efterfølgende koster det 186,25 DKK om måneden.

Her skal vi huske at takke Perlen Odense, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af dette tekstindhold. Perlen Odense er kendt for at sælge f.eks: Sif Jakobs. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense.

Billede Credits: Pixabay, MTZD
hvordan bliver man god til indesign? - Gode tips!

hvordan bliver man god til indesign? - Gode tips!

Hvad koster Photoshop til PC?

Hvad koster Photoshop til PC?

Hvad er Photoshop?

Hvad er Photoshop?